Банксервиз: Сигурност в интернет с електронен подпис B-Trust на по-достъпни цени
Електронният подпис B-Trust® е равносилен на електронна самоличност, той гарантира най-високо ниво на сигурност при комуникацията в интернет. С действието подписване, той защитава документите от бъдещи промени и удостоверява еднозначно техния източник. Освен за подписване на документи, електронният подпис се използва за автентификация на потребители и криптиране на информация. Автентификация се извършва при ползване на всички публични услуги, като например тези на НАП, НОИ, Агенция по вписванията, Агенция митници, електронно банкиране и други. Криптирането е по-рядко ползвано и обикновено служи за обмен на чувствителна информация между две лица.

С цел да улесни достъпа до електронни услуги и да стимулира електронния документооборот, считано от 01.03.2015 г. B-Trust® намалява почти двойно цената за издаване на нов електронен подпис. Така, комплект за Професионален електронен подпис за 1 година ще струва 64 лв. без ДДС. Персоналният е-подпис пък става 38.40 лв. с ДДС.

В допълнение на по-ниските цени, B-Trust® вече предоставя и възможност за издаване на електронен подпис за 3 години. По този начин фирмите и физическите лица ще могат да си спестят подаването на онлайн заявка за подновяване всяка година.


PR съобщение от "БОРИКА - БАНКСЕРВИЗ" АД