ДДС - актуални въпроси и очаквани новости в ЗДДС от 1 януари 2020 г.

Време на провеждане:
на 29.10.2019, с начален час 14:00-17:00
Място на провеждане:
хотел Holiday Inn - Пловдив (бул. Васил Левски 109)
Пловдив, бул. Васил Левски 109
Цена с ДДС:
150 BGN
Лектор/и:
д-р Светлин Кръстанов
Програма:
За семинара

Семинарът е насочен към счетоводители, финансови и данъчни специалисти от фирми, работещи в различни сектори на икономиката. Целта на семинара е да бъдат разгледани актуалните ДДС въпроси и очакваните новости в българското и европейското ДДС законодателство от 1 януари 2020 г.

Теми

1. Представяне на актуални ДДС казуси и въпроси от 2019 г., касаещи както специфични индустрии, така и по-широк кръг от фирми.

2. Новости в законодателството на ЕС по отношение на ДДС третирането на вътреобщностните доставки, които ще се прилагат и в България от 1 януари 2020 г.

3. Тенденции в решенията на Върховния Административен Съд по дела, касаещи общи и специфични ДДС въпроси за определени индустрии.

4. Избрана практика на НАП по ДДС казуси от 2019 г.

5. Преглед на скорошна практика на Съда на Европейския Съюз по ДДС дела, които са актуални за фирмите в България.
6. Очаквани изменения в ЗДДС от 1 януари 2020 г.

Лектор

Лектор на семинара е Светлин Кръстанов – доктор по икономика и данъчен консултант с 10 години опит в международните фирми PricewaterhauseCoopers (PwC) и Ernst & Young (EY) в България и чужбина. Бил е лектор на десетки данъчни семинари и обучения в Европа и Азия. Първият данъчен специлист от България поканен да преподавава в Международната данъчна академия на IBFD в Амстердам. Автор е на множество публикации в областта на данъчното облагане и данъчната политика. Освен това Светлин е и основател на Данъчна Академия ЕООД – дружеството специализирано в данъчни обучения и консултации.

Условия и цени:
Цена: 150 лева с ДДС
За записване за участие в семинара, можете да пишете на seminars@taxacademy.bg. Ще ви изпратим проформа фактура и в 5-дневен срок след получаване на плащането ще ви изпратим и оригинална фактура.

Повече информация за Данъчна Академия можете да получите на сайта www.taxacademy.bg
Публикувал семинара:
Организатор на семинара:
Данъчна Академия ЕООД
Телефон:
0899566277
В категория:

Статии от КиК

Абонамент 2024

Абонамент 2024

6233
Уважаеми потребители, Платформата е актуализирана и подготвена за работа за 2024 година. ➤ Препоръчваме да...
Статии от КиК (виж още)

Последно от форума

Отпадане на основанията за облагане с патент

40
Оборотът не трябва ли да прехвърли 100 000лв?

Чл. 71 от КТ

69
Освобождавам работник , който не е подходящ за съответната длъжност , за получаване на обезщетение трябваше в 7 дневен срок първ...

Срочен ТД и уведомление по чл.62

251
Цитат на: Илияна 76 в Вчера в 18:15 " Това сигурно ли е? В Наредба 5 пише, че в т.12 се попълва "Срок на договора - попълва се д...

Ваучери и данък

107
Здравейте, имам питане свързано със следното : С данък върху разходите се облагат следните документално обосновани разходи: - р...
Още от форума