Здравейте. Имам следната чуденка и не мога да измисля къде греша...миналата година е подавано по същия начин и нямаше проблем.
Значи ситуацията е следната. ЕООД, личен труд на собственика, от януари до юни, 6 месеца...всеки месец се подава Д1, така и за декември, декларация 1 е подадена и приета. Пуснах Д6 на самоосигуряващото се лице, през егн-то му, приета е...и пускам Д6 през фирмата, за данъка, който е удържан за личния му труд, за тия 6 месеца, един вид, че си е получил парите декември месец и тогава е удържан данъка, с данни за месец декември, код 8, и сумата на данъка, долу датата 31.12.2014 г., периода на подаване от 12.2014 до 12.2014 и днес гледам протокола декларацията не е приета, за основание пише:
Брой подадени Декларации обр.6:1 Брой приети Декларации обр.6:0 Брой отхвърлени Декларации обр.6:1
Декларации обр.6 : Ред 1: Когато декларацията не се подава от осигурителна каса, идентификаторите, вписани в протокола и декларацията трябва да съвпадат.
Декларации обр.6 : Ред 1: (Колона 1) Периодът в колона 1 от декларацията (13/2014) не е в рамките на периода на протокола (01.12.2014-31.12.2014).
Добре, аз месец 13 никъде не съм подавала....къде греша, някой имал ли е такъв случай, или подавал ли е тази година декларация за подобен случай