Ако са еднакви, ще приеме първото а второто ще върне с основание за отхвърляне;
'Дублирани данни"
Имах много такива подадени и отхвърлени докато се науча..../подадени по два пъти по невнимание/..
Прав сте-но аз предлагам прекратяване и на ново регистриране на ТД на друг основание,като се съблюдава да няма прекъсване в стажа и осигуровките.
Идеята ми е, че след като по договора за 2 часа вече нещата са изтървани да се прекрати- на лицето се казва- сори брат/сестро, ама ще минаваш от 2 часа на 8 и трябва нов договор и да спрем стария-номера минава вярвай ми-хората не са запознати с ТРЗ материята...
Прекратява се страият договор за който няма подадено уведомление за ЕКАТТЕ
Подава се уведомление за новият, на избрано основание, с код по екатте, като за длъжността се включва и чл 70-по желание, все пак работника е работил до сега на 2 часа -на 8, не се знае дали ще се справи и на работодателя до кога ще му отърва това осигуряване на 8 часа- за да може да го прекрати, ако реши/Работодателя/.
Следва издаване на образци УП за прекратеният договор на 2 часа по който осигурителният стаж не е равен на трудовият.
За прекратеният стар ТД на 2 часа-гаранция, никой ако дойде на проверка, няма да се заинтеренсува. Минавал съм проверка от НАП , ИТ-прекратени договори не са ми гледали-само действащи.
За това съветвам питащият тук да го прекрати........Малко трудоемко но избягва евентуална санкция, нали това е целта на занятието ?