Здравейте, посъветваха ме да напусна по чл. 327, тъй като намирам само един образец, дали трябва да е така:
ДО
........................ ............
директор/ управител/ ръководител ........................ ............
име на фирма
........................ ............
град/ село
ЗАЯВЛЕНИЕ
от
...
трите имена
ЕГН ........................ ........., настоящ адрес: ........................ ........................ ........................ ...... ........................ ........................ ........................ ......................, тел: ........................ .................... E-mail: ...
ОТНОСНО: Прекратяване на трудовото правоотношение на основание чл.327, ал.1, т.2 от Кодекса на труда
УВАЖАЕМИ (А) ГОСПОДИН / ГОСПОЖО ........................ ........................ ,
С настоящото Ви уведомявам, че считано от датата на получаване на настоящото уведомление прекратявам едностранно сключения между нас трудов договор на основание чл.327, ал.1, т.2 от КТ поради неизплащане (забавяне на изплащането) на трудовото ми възнаграждение.
Моля, да оформите трудовата ми книжка и останалата документация, свързана с прекратяване на трудовото правоотношение, както и да ми начислите и изплатите дължимите обезщетения на основание чл.221, ал.1
Дата: ........................ .........
С уважение:
........................ ..........