Значи ще драсна няколко реда в завършек на темата в помощ на други потребители желаещи сами да си направят документите.
Опитах се да потърся адвокати за консултация и се оказа, че нещата въобще не са такива каквито се предполага да са като предлагане на услугите от адвокатите! В предвид, че те никога не губят, те са изглежда най-алчните от предлагище услугите. Абе аз им казвам, че искам една елементарна консултация, а те те да ми го направят и изготвят, ама защо не съм си потърсил адвокат и първоначлно се уговарям, а после нарочно да чакам на следващия ден по най-брутален начин си променят уговорката като ме прехвърлят при друг за много повече пари като знаят как да ми направят напрежение. Искат ми по 100 лв за консултация, а един освен 100 и още толкова да ми направи документа зашото не ми в правил той документите. Абе аз му казвам, че търся КОНСУЛТАЦИЯ, а тия си знаят, че трябва да оскубят касимално пари!
Абе тия познават ли парите, аз не зная!
Естествено, че аз си направих документа, като помислих малко и почетеш закона и статии следвах логиката, че АП следва хронологията на промяна на правния статут на фирмата по подадените документи, без значение, че още не е влязло в сила с вписване в ТР и така и се оказа. Без никакъв проблем си мина документа и адвокатите в случая изгубиха от алчността си и това е таксата за КОНСУЛТАЦИЯ и да ме хванат като коректен клиент, но такова животно няма в алчността!
Хахаха!