Здравейте отново!
В крайна сметка се оказа,че фирмата изобщо не е читава, усетих ги навреме и следователно им казах, че искам да напусна.
Проблемът е, че след толкова настояване от моя страна така и не ми попълниха книжката.
Отговора винаги е " ще ти се обадим по-късно да я донесеш".
В момента в който им казах,че искам да напусна ми казаха, че мога да си ходя и ще ми се обадят след седмица, за да отида до офиса да си подпиша заповедта за напускане. Не ми позволиха да подам предизвестие 1 месец, понеже в момента сменят името и собствеността на фирмата, след като НАП дойдоха в офиса и установиха нарушения и реално договора ми е прекратен със старото име на фирмата, а с новото дори не съм подписала .
Общо взето е пълна каша и ми се иска по-бързо да се махна от там и да се приключи.
Към кого да се обърна обаче по въпроса за трудовата книжка, защото те не я искат въпреки молбите ми да я попълнят?
Не знам дори счетоводството къде е, понеже аз разговарям с HR, който е един и единствен във фирмата и в офиса и не получавам смислени отговори от него.
Другото е, че след седмица започвам нова работа на ново място и се чудя проблем ли е ще е това с книжката ?