Здравейте, бременна съм в 5тия месец. Назначена съм към фирма със срочен трудов договор с 6-месечен изпитателен срок, който изтича май месец. Днес по спедиторска фирма получих заповед за прекратяване на трудовите правоотношения от 12.03.25г. От януари месец ми се издават болнични за срок от 30 дни от ЛКК. Срокът за представяне на болничния лист беше 10.03 и 11.03. Аз си занесох болничния на 11.03 на работното място като работодателят ми беше предварително уведомен за удължаването на болничния ми. Уволнена съм по чл.71. Наясно съм, че при това уволняване чл.333 не ме пази, но въпреки всичко аз съм уведомила още на 04.03 работодателя, че ще представя болничен лист на 11.03. Как да процедирам? Имат ли право да ме уволнят, след като съм го уведомила във Viber, че болничния ми ще бъде удължен и имам съответен отговор? Досега съм представила 2 болнични листа с диагноза заплашващ аборт. Какво се случва сега с болничния. Той е в сила от 08.03, а аз съм освободена от 12.03. Предполагам работодателите ми ще го играят, че не съм представила болничен в срока от тези два дни, защото съпругът ми не е взел вх. № и няма как да докажа, че съм го представила.