Върнат болничен лист

Днес в 10:57 219 4

Днес в 10:57
Публикации: 343 / 6
Здравейте,
моля за насоки - върнаха ни болничен лист с основание, че банковата сметка вече е декларирана от друго лице. Трима човека сверихме банковата сметка с Удостоверението издадено от банката и с банковата сметка от телефона на служителя. Няма грешка.
Въпроса ми е, как да уведомим НОИ, че това е реалната банкова сметка на нашия служител?

В системата на НОи не успявам да видя къде да прикача файала с Удостоверението от банката. Нов файл да подам с код корекция и същата сметка - пак би следвало да ми върнат отказ. т.5 в сайта за Прикачване на допълнителни документи не ми дава възможност да извърша каквото и да било действие. На мейла не може да се отговаря, няма данни за контакт в самото уведомление, което са ни изпратили. Само пише, че трябва да коригираме данните в 7 дневен срок, но реално няма какво да коригираме. А на телефоните от НОИ от сутринта никой не вдига.
Предварително благодаря.
#1 | Днес в 12:58
Публикации: 236 / 32
пишете на илмейла на нои , някой ще се свърже с вас
#2 | Днес в 13:34
Публикации: 35 / 0
В сайта на НОИ (електронни услуги) има форма за контакт. Там може да се опише проблема и да се прикачат документи.
#3 | Днес в 14:06
Публикации: 3 / 0
Ключовото е "банковата сметка вече е декларирана" - попитайте лицето дали по друг повод, с друг болничен лист и/или в друга фирма вече е декларирал банковата си сметка. Ако "Да" просто подайте болничния с избор на бутона, че вече е декларирана банковата с-ка.
#4 | Днес в 14:29
Публикации: 3 / 0
Ключовото е "банковата сметка вече е декларирана" - попитайте лицето дали по друг повод, с друг болничен лист и/или в друга фирма вече е декларирал банковата си сметка. Ако "Да" просто подайте болничния с избор на бутона, че вече е декларирана банковата с-ка.

Според мен ключовото е че "е декларирана от ДРУГО ЛИЦЕ".
Най-добре лицето да отиде на място в НОИ и да разбере какъв точно е проблема, като си носи и удостоверението за банкова сметка.
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група