Нова версиЯ ETZ

Вчера в 17:30 1746 30

#20 | Вчера в 17:30
Публикации: 34 / 3
 Здравеите,
Вчера подадох на гише в НАП прекратяване , считано от 01.06.2026 по старата версия 1.08 и го прие системата на НАП.
  Нарочно отидох на място да се уверя, защото аз от 29 май се боря с версия 2,00. която ми дава такива проблеми при инсталиране  , при мигриране на данни от версия 1.08 , каквито са описани от много колеги тук във форума.
Също си изгубих версия 1.08 на личното РС.
  Така, че се приемат ЕТZ изготвени  и от версия 1.08.

#21 | Вчера в 17:34
Публикации: 13041 / 2561
 Също си изгубих версия 1.08 на личното РС.
  Така, че се приемат ЕТZ изготвени  и от версия 1.08.

И при мене стана същото. Подавам ЕТЗ от ТРЗ програмата по електронен път, но е много неприятно да ни "сюрпризират" така .
#22 | Днес в 07:47
Публикации: 1903 / 391
Инструкция за миграция на данни от програмен продукт (ПП) ЕТЗ преди версия 2.00 или ПП "Трудови договори"

При стартиране на програмата за първи път се визуализира следното съобщение:

С бутон [Параметри] се визуализира формата за въвеждане на параметри на даден работодател/орган по назначаване. Когато няма въведени параметри, програмата предоставя възможност за мигриране на данни от стар програмен продукт за ЕТЗ/Трудови договори.

След избор на бутон "Да" се показва прозорец за избор на папка, в която са съхранявани създадените от предходните програмни продукти записи:

След избор на папката с инсталирания стар програмен продукт ЕТЗ или "Трудови договори" ще започне миграция на данните.

За всеки мигриран работодател се показва прогреса на миграция на текущите ЕТЗ.
.
След края на миграцията на данни за всеки работодател се показва съобщение за успешно мигрирани данни.

ВАЖНО!
Не се позволява мигриране на данни за вече въведен работодател:

При наличие на вече въведени записи, съобщението за миграция на данни от стар продукт не се визуализира. Миграция на записите може да се извърши по всяко време чрез избор на бутон [Миграция]:

#23 | Днес в 08:01
Публикации: 10891 / 1946
Да залагаме след колко дни ще има версия 2.01
Аз съм за "до 10.06."
#24 | Днес в 08:30
Публикации: 29 / 3
Това виждам като визуализирам контрол панел и не намирам указания път.

Може да пробвате това. Поне при мен  се получава така. /Това не променя факта ,че програмката не тръгва при мен/
#25 | Днес в 09:25

Може да пробвате това. Поне при мен  се получава така. /Това не променя факта ,че програмката не тръгва при мен/

Много благодаря! Ще пробвам.
#26 | Днес в 09:41
/ова не променя факта ,че програмката не тръгва при мен/

Намерих пътя, направих необходимото, но и като при Вас програмата не тръгва. Все пак ми беше полезно това, което описахте. Благодаря Ви.
#27 | Днес в 10:00
Публикации: 1 / 0
Здравейте, това са инструкциите, които ни изпратиха, след като писахме на infocenter и при нас сработи:
Програмата работи с инсталиран Microsoft Office 2016 X86 или по-висока. Ако нямате инсталиран офис или имате, но е стара версия или е X64, трябва да бъде инсталиран Microsoft Access Database Engine 2016 Redistributable X86, който може да бъде изтеглен от https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=54920.
Ако имате инсталиран офис, който е X64 моля изпълнете следните инструкции:
1.     Изтеглете Microsoft Access Database Engine 2016 Redistributable X86 от линка по-горе
2.     Запазете го в c:
3.     Щракнете с дясно копче на мишката върху старт менюто
4.     Изпълнете за Windows 11 Terminal(Admin) / За Windows 10 Windows PowerShell(Admin)
5.     Изпълнете следната команда:
C:accessdatabaseengine.exe /quiet /passive
#28 | Днес в 11:23
Публикации: 34 / 4
Здравейте, не мога да намеря грешката си.
Излиза ми следното съощение: ЕТЗ от тип "прекратяване" с причина "001" изисква в поле "Начало на ТД" ДА ИМА СТОЙНОСТ
Къде е това поле?
#29 | Днес в 11:26
Публикации: 24 / 0
И при мен се получава същия екран и същото съобщение. Не мога да прекратя ТД.
#30 | Днес в 12:17
Публикации: 366 / 80
Създадох файл с вашите данни-При проверката с наповската програма- казва коректен файл.
Данните на лицето във файла са измислени.
Последни Теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група