Здравейте! Много се надявам да ме посъветвате как да постъпя така, че да е най – изгодно за мен.
В момента съм в отпуск за отглеждане на дете до 2 г. Дъщеря ни се роди на 20 юли 2013г. Същата година работех на срочен трудов договор на 4 часа в размер на 290 лв. Той не ми беше подновен и се оказах без работа, но тъй като 45 дни преди раждането още бях на работа се получи т.н. заварено положение и имах щастието да вземам майчинство първата година в размер на 340 лв. Малко преди навършване на 1 г. на детето ми, намерих фирма, която ме назначи фиктивно.И така от 23.07.2014 г. съм назначена на трудов договор за неопределено време с месечен размер на възнаграждението от 470 лв.
Със съпруга ми плануваме да имаме второ дете. Истината е, че не знаем кога да пристъпим към действия, защото не зная дали ще имам право на някакво майчинство. Чета по форумите за някакви майчинства +50% от обезщетението за първо дете и съвсем се обърквам. Бихте ли ми дали компетентен съвет, защото се оказва, че в България, за да имаш второ дете, предварително трябва да си проучил добре въпроса, за да не се окажеш накрая без никаква финансова подкрепа……
Благодаря предварително на всички, които биха ме посъветвали компетентно!