Когато през 2001 година беше установено, че посестримата на КПМГ - Артур Андерсен е прикривала загубите на Американската фирма Енрон и поради това са нанесени щети от някорко милиарда щатски долара - фирмата Артур Ансерсен просто бе осъдена от щатския федерален съд и всичките и активи разпродадени, а тя заличена от правния мир.

А тук нашите комплексирани управници не смеят за посегнат към КПМГ и да и поискат компенсации в размер на 5 милиарда, а на всичкото отгоре се опитват да им дарат индурлегции с някави си 50 хиляди евро глоба.

Затова ще си останем държава без уважение и значение за света - защото вместо да заведем дело в САЩ срещу КПМГ за възстановяване на целите щети от 5 милиарда, както и за пропуснати допълнителни ползи, защото тяхна е основната вина за това което се случи, ние ги гъделичкаме с 50 хиляди евро глоба.

Не знам защо по-високите постове в тази държава винаги се назначават евнуси, които освен всичко друго са и некомпетентни. Да не говорим, че множество дечица на нашине некадърни управници преживяват добре в подобни синекурни фирми със западни заплати - как да им развалиш спокойствието.