С този вх. номер можеш да попиташ на телефона или на място в ТД на НАП по подаване на заявлението, но мисля бавно ги обработват.


Мерси за отговора!
Здравейте, края на Септември подадох заявлението за отписване на задължение за данък за 2005 и 2006. За сега в сайта още си седи задължението. Имам входящ номер. Може ли да попитам, ако някой е подавал заявлението, в какъв срок трябва да получа някакъв отговор от нап и под каква форма ще е този отговор. Или по този входящ номер, мога ли да направя справка и къде?

Благодаря предварително!
Здравейте, съжалявам, ако темата се повтаря.

Бих искала да попитам, ако двама съдружници имат ООД, и се самоосигуряват на 420лв в него, ако регистрират още едно ООД, трябва ли и в него да се осигуряват. Само единият от съдружниците извършва дейност и в двете ООД-та, другият е само съдружник.

Благодаря!
Благодаря за отговора, аз само се приетеснявам, че във видео уроците показват, че в приложения трябва да се прикачи копие на платежното.., т.е преди да го подам.
Здравейте, бих искала да попитам как се плаща таксата за публикуване на ГФО по електронен път. Имам регистрацие в Epay, имам и регистрация в страницата на Търговския регистър, но не виждам никъде иконка в сайта на ТР, която да ме препрати към Еpay, да платя (както става в сайта на НАП). Или трябва направо да вляза Epay и оттам да попълня платежно и да платя?

Благодаря предварително!