да благодаря ви
Здравейте , моля за помощ някой ако може да ми каже имам фактура с пр.  1000 бр. за 100 лв. и отделно 5 бр. за 5 лв. но за тези 5 бр. не се знае цената още  сега правя фактура само за 1000 бр. и после дебитно известие за 5 бр. или дв първата фактура трябва да има 5 бр. с нулева стойност.
попитах в банката има такава възможност
Здравейте може ли физ. лице да вземе кола на лизинг  на база доход от пенсия на максимален праг.
Delphine много много благодаря! Хубав ден!
Здравейте при подаване на искане за възстановяване  на грешно подадени осигуровки на самоосигуряващо лице в ИМЕ/НАИМЕНОВАНИЕ НА ЗАДЪЛЖЕНО ЛИЦЕ ако може някой да каже какво пише името на лицето или фирмата от която е пусната осигуровката и ПРЕДСТАВЛЯВАНО ОТ името на лицето ли се пише? много благодаря
Здравейте възможно ли е да ми върне НАП осигуровки на самоосигуряващо лице внесени на булстат на фирма вместо по ЕГН на човека?
човека ми отговори стига сте се карали затварям темата благодаря
Благодаря Много!
Здравейте, до кое число се приключва месеца в смисъл до кое число трябва да се дадат на счетоводителя документите по принцип. Благодаря
фактурата за балансиране на електроенергийната система как се осчетоводява
фактурата за балансирането
Здравейте, бихте ли ми казали, какво представлява точно балансирането и как контирате фактурата за балансирането. Благодаря много!
Благодаря много!
лицето е спествяло цял живет от мизерни заплати и ги дава на фирмата на дъщеря си , по тази логика в декларацията не трябва да се вписва доход а само се попълва приложение 11 за заема?
да уточня че лицето дава на фирмата безлихвен заем и няма други доходи за деклариране освен пенсия.