Автоматично излиза сумата за плащане в справка за задължения с възможност за извършване на плащания.

здраейте, не мига да открия тази секция справки с възможност за плащане. Какъв може да е проблема ?
Здравейте, след приета Д1, искам да направя плащане през сайта на НАП, но ми е за първи път и не съм наясно. Автоматично ли ми изчисляват какво трябва да внес ( СЛ) или  просто през секцията плащане на задължения към бюджета и там си въвеждам каквото аз съм си изчислил ?
От това което разбрах: ползвам на НАП програмата, генерирам Д1, след което през сайта на НАП, прикачвам генерирания файл и подписвам. Протокол трябва ли да принтирам на хартия и да подписвам или ?
Става въпрос за Март 2020, дейността за започнала на 1ви март. Всъщност първо подаваме обр1 и след това се извършва плащането след удобрението на обр1, не е предварително плащане, нали така?
Може ли с програмата на НАП за обр 1 и 6, да се генерира обр.1 с код 22  за СЛ, обр който се подава еднократно и има ли някъде инструкции как се попълва?
За да не отварям нова тема, пиша тук и без това е свързано с обр.1.
Питанката е следната, генерирал съм обр 1 и 6 с програмката от НАП на служители в ТД, обаче сега ми се налага да го направя за лице упражняващо свободна професия. При него какво пишем на мястото на осигурител?