Не. Открили са нова сметка.
Банкова сметка

    Запазва се съществуващата банкова сметка за републиканските данъци по териториални дирекции на НАП, по която ще се плащат данъци и осигурителни вноски, ревизионни актове, лихви.
    Запазват се съществуващите банкови сметки в териториалните дирекции на НАП за ДЗПО, като по тях ще се превеждат само и единствено сумите за ДЗПО.
    По различна сметка ще се превеждат средствата, които постъпват от принудително събиране, тоест когато има образувано изпълнително дело за събиране на публични вземания (данъци, осигуровки, глоби от КАТ и др.).
    Открива се нова сметка за превеждане на дивиденти, която ще се администрира от ТД на НАП „Големи данъкоплатци и осигурители”. Остават и сметките за Търговска несъстоятелност и Частни държавни вземания.

    Сметка за приходи за централния бюджет от дивидент за държавата и вноските от 50 на сто от наемите съгласно § 19 от ЗДБРБ за 2012 г. и подобните разпоредби от законите за държавния бюджет за съответната година и наказателните лихви върху тях.

Банка:ЦКБ АД — София
BIC:CECBBGSF

IBAN: BG04CECB979081669814F5

Няма значение от кой край си превеждаш на София в кюпа.
Здравейте! Спешно се нуждая от помощ и се надявам да ми помогнете. През м.12 изтича лизинга на автомобил. Не сме ползвали ДДС. Само сме начислявали амортизации които вече са ничислени за 4 години. Внасяме последната вноска по лизинга и трябва автомобила да се прехвърли на нашата фирма. Но за да се спестят размотаване и бюрокрация лизингодателя го прехвърли направо на частното лице на което го продадохме. Като документ шефа ми даде само една молба-декларация с която моли лизингодателя да прехвърли собственоста на физическото лице и че се отказва от правата си по 2 члена от условията по договора.
Как да отпиша МПС ? Трябва ли да пускам фактура  като всъщност аз нямам договор за покупко продажба тъй като излиза че ние не продаваме колата и въобще заплетена работа Какви счетоводни операции да запиша. Ако трябва да пускам ф-ра нямам време за ДДС.
Ако може помогнете!
Здравейте! Някой може ли да ми каже банковата с/ка по която да преведа данък дивидент.Обаждах се в НАП  казаха ми че трябва да е по с/ката на НАП София тъй като съм от провинцията  казаха ми, че започва с BG04  и толкова. Търсих търсих и не срещнах с/ка започваща така. Помогнете моля ако обечате!
Всъщност искам да попитам необходимо ли е да я назначаваме? Това е фирма на свекъра й. Ако не я назначим тя ще продължава ли да получава майчинство?
Здравейте! Самоосигуряваща се майка прекратява самоосигуряването и ще се назначава на трудов договор в  нашата фирма. Детето е на 1 год. Какви документи трябва да издам освен, че трябва да пусна тр.договор и да занеса уведомл.по чл.62 в НАП.Става въпрос за майчинството.Благодаря предварително! :(
Здравейте! Самоосигуряваща се майка прекратява самоосигуряването и ще се назначава на трудов договор в друга фирма. Детето е на 1 год. Какви документи трябва да издам освен, че трябва да пусна тр.договор и да занеса уведомл.по чл.62 в НАП.Става въпрос за майчинството.Благодаря предварително! :(
Здравейте! Искам да попитам при сключен ДУК  колко може да бъде минималното възнаграждение?