в такъв случай се сключва  на основание чл. 119 във връзка в чл. 70 предполагам?
уточнявам- от продавач-консултант се споразумява за управител на търговския обект...в този случай след като има сключен договор със 6мес срок на изпитване за длъжността продавач-консултант, може ли да се уговори за новата длъжност нов срок? това ми беше съществото на питането:)
според мен осигуровки си се дължат през всички дни..възнаграждението за въпросните дни на временна неработоспособност се плаща от НОИ, но аз съм новак..просто си размишлявам...
това ми е питането- може ли в едно предприятие, при преназначаване да се пусне дс на основание чл. 119 във връзка с чл. 70...или писмено да се уговори в споразумението срок на изпитване без да се прави връзка към чл.70..., четох четох...пак не чета където трябва явно
доколкото казва кт, може да се ползва неплатения отпуск независимо от това че има натрупан платен, според мен е по- добре да си ползва доколкото е възможно полагащия й се годишен платен, за да може все пак да й върви стаж...
да използвам и аз темата- изготвях уп3 за осигурителен стаж за има няма 12годишен период...лицето е било само на 8ч през цялото време, но все пак си поиска, та въпроса ми е- грешно ли е че накрая теглих чертата и написах общия период на стажа, да очаквам ли да се върне за корекция, сега чета че не трябвало да се сумира ::)
аз започнах темата...не е за 2011 но, така че добре че сте вие че щях да си нашаткам нулите...срам..ма с повечко четене и с по- малко пиитане ще се науча :innocent:
Един новак с тъп въпрос- в УП2, ако има половин месец неплатен отпуск, зачитащ се за стаж и другата половина отработени дни, разделям ли периодите на отделни редове, като срещу периода на неплатен отпуск записвам 0.00лв в осиг доход и след това да опиша в забележка че е ползван неплатен отпуск и тн..или не?!?!

Благодаря предварително на търпеливите, които отговарят на такива като мен и съжалявам за досаждането с тъпи въпроси на нетърпеливите :innocent: