За да платя осигуровките си за декември месец, каква декларация трябва да подам, за да не отидат парите за стари задължения? Може ли да се подаде по настоящ адрес, а не постоянен? И има ли вероятност при подаването и да установят, че не съм подала декларация 7 и да ме глобят?
За да платя осигуровките си за декември месец, каква декларация трябва да подам, за да не отидат парите за стари задължения?
Ако не се явя лично няма да ме глобят, не виждам логиката?
Здравейте! И аз имам неплатени здравни осигуровки от 2003 и 2004г,  за които ще подам молба за отпадане по давност. Към момента съм безработна от няколко месеца и се осигурявам сама, но не съм подавала декларация образец 7. Въпросът ми е при подаването на молбата за отпадане на осигуровките по давност, съответно първо при установяване на задълженията ми, могат ли да ме глобят затова, че не съм подала декларация обр. 7?
Здравейте! Имам две трудови книжки, това проблем ли е? Вторият ми работодател реши да ми издаде нова, въпреки, че вече имах такава. И сега третият не знае в коя да впише данните ми? Забелязах, че първата книжка е без номер на трудовата книжка и без печат на първата страница. Номер също не знае кой да въведе. Всичко е объркано и не знам как да постъпя.