Здравейте!
Имам лице,което работи на основен трудов договор на 8 часа, работи , при друг работодател на 2 часа иска да работи на  трети трудов договор на 2 часа, при трети работодател.
 Възможно ли е да работи, при третия работодател?
Дарение може да направи ЕООД, но след като си плати данък печалба, или дарението е от печалбата на ЕООД.
Здравейте колеги!
Нещо се забърках, при попълване на отчета за приходи и разходи за нестопанска  дейност, моля Ви за помощ!
Сдружението извършва и стопанска дейност, от стопанската съм на печалба от нестопанската съм на загуба .
Как се посочват в отчета за нестопанса дейност?
Здравейте! Имаме назначен студент  на 4 часа работно време.
При записване на годината в ВУЗ им дават декларация в която трябва да отбележи    дали работи. Ако отбележи, че работи няма да бъде осигурен  за останалите 4 часа. Какво следва от тук?
Трябва ли да декларира, че работи?
Лицето не е съгласно да бъде преназначен. Лицето иска само да си направи операция и да се върне на работа.Той работи като организатор пройзводство.
В телковото ршение  пише без право на тежък физически труд.Въпросното лице е диапетик. Просто председателя така решава.
Здравейте!
Служител, трудоустроен със 76% ,работи от 12 години и е инвалид от шест години.Предстой му операция, която не е свързана с трудоустрояването. Председателя иска да го преназначава на друга работа затова че, бил болен. Другата длъжност е по-ниско платена и по-трудна-монтьор. До момента се е справял с работата си.Няма наказания и ли каквото и да било. Справя се със служебните си задължения. Въпросът ми е: Имали право да го преназначава затова че, ще си прави операция и след 20 дена ще се върне на работа? Много Ви моля за отговор.За да отреагирам правилно .