Мда,закарахме го там ,но нищо неможели да направят,така отговориха.
Мъж на 60г. безработен от 6-7г.  ,ходи да се подписва в бюрото по труда от 3г.  от там веднъж го пратиха 3 месеца да работи по някаква програма и това беше , няма семейство,само майка с 200лв пенсия ,няма жилище, абе нищо няма . Означава ли ,че е социално слаб ,има ли някакви помощи за такива хора. 
Благодаря за отговорите :) интересен живот се очертава :) хубав ден ви пожелавам.
Благодаря :) След освобождаването ме изпращат 9 месеца на борсата казаха, ще ми изплащат процент някакъв от заплатата която съм вземала ,този период счита ли се за трудов договор нещо . 

Здравейте да драсна тука едно питане да не правя нова тема,ще се радвам ако някой запознат с тази материя ми отговори :)

Положението е следното: Преди седмица разбрах ,че съм бременна .Но от 1 януари 2013г. оставам без работа защото ме съкращават. Може би ще се опитам да взема болничен за 6 месеца заради бременноста ,но и като минат те пак ще ме съкратят :) питането ми е като безработна мога ли да вземам майчинство по-голямо от 240 лв май беше. Че ,както се очертава 2-3 седмици преди да се излезе в майчинство ще съм безработна.

Благодаря.