Сега пак пробвах и стана. Може би нещо съм бъркала в първите два опита. Благодаря за отделеното време.
Да, отново същата грешка. Сега пробвах и цялата декларация наново да попълня но в края е пак така. Това е от проверката на грешките: Неправилен избор при социалните осигуровки.
В края пише: има грешка при социалните осигуровки, да запиша ли все пак? Имам два дни за гледане на 2 годишно дете, 12 дни земеделски производител и 5 дни болничен заради детето. Има ги на една от снимките как съм ги попълнила.
Отново ми излиза същата грешка при записа накрая.
Здравейте, опитвам се да попълня декл. 1 но както и да го правя ми излиза че има грешка в социалните осигуровки. Зем. производител съм с 300лв, 19 общо дни в месеца, 2 от тях в майчинство и 5 в болничен. Предполагам че бъркам при точки 17 и 21. Другите и без това са ми неактивни. Моля ви за помощ. Прилагам и двете страници от програмата.
Не мога да се орентирам какво да попълня в точка 8 (вид плащане), земеделски производител съм в майчинство цяла година. Благодаря предварително.
Здравейте, някой може ли да ми каже колко е минималната сума за осигоряване на зем. производител за тази година, че не разбрах постепенно ли ще ги вдигат или направо 420лв. ги направиха.
Здравейте, самоосигурявам се като зем. производител и в  момента съм в майчинство от април 2013. Получих писмо от НОИ че трябва да променя данните в 16.2 и 16.3 в декларация 1 за месец април 2014. Попитах ги по телефона как може да стане това и ми обясниха че трябва да подам молба към НАП и т.н. От това което прочетох в тази и подобни теми трябва просто да подам нова декларация с код К и вече с новите и верни данни, така ли е наистина?
Здравейте, опитвам се да попълня декларация 6. Не мога да разбера дали трябва да напиша сбора от всички неплатени задължения за миналата година или задълженията без значен
ие кое съм плащала и кое не.