За да не отварям нова тема да попитам :

Скоро разбрах, че счетоводителката  на една моя фирма от счетоводна къща ,нямала право да подписва ГФО , понеже не отговаряла на условията по ЗСч чл.34 Съставители на финансови отчети,няма икономическо образование . Но това не и пречеше предни години да си се подписва.  Аз вече не съм и клиент . Как може да се уведомят органите за това, какви са последствията за мен  ?

Здравейте!Вече три часа безполезно дерзая и не мога да подам ГФО.При подписването ми изписва "Дължима такса 20лв."Каква може да е причината според Вас?На някого случвало ли му се е?Благодаря предварително!

Това е така ,защото е претоварена системата . И на мен така ми правеше един ден  и  на другата сутрин в 8 ч. ги подадох без проблем .

А аз да ви попитам ЕООД не си е публикувало ГФО за 2011г., 2012 г. какво да ги правя сега, да ги подавам ли с 2013 г. ? Аз мисля да си платя една такса от 20 лв. и в протокола от общото събрание да пиша ,че сега са приели да се публикуват ГФО за 2011г., 2012 г.,2013 г. и да ги прикачя и трите години едно след друго като един файл . Моля Ви за мнение !!!
„.........................” ООД
ЕИК 
ГР.
Изх. № 15 / 10.04.2014 г.

СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА



 




 Издава настоящата служебна бележка в уверение на това, че .................В с лична карта № .......издадена на ........ година от МВР ............... .ЕГН ........................ ...  работи на постоянен трудов договор от ..................... година на длъжност ........................ .......с адрес на месторабота ГР...................... .................. .

Настоящата служебна бележка да послужи пред ЦДГ ........................ .............. .


10.04.2014 г.                      Управител :
Гр. ....................                        / ........................ .../
.





Здравейте !
ЕООД не си е публикувало ГФО за 2012 г. , какво да се направи ? С 2013 г. ли да се публикува ?