Ako сте издали КБ наложен платеж и само парите трябва да влязат в касата - 
служебно въведени
Здравейте ,
колеги някой подаде ли това заявление? Останала ми е сума в общата сметка  и искам да го подам ,но не намерих къде точно   ...
"Заявлението може да се подава по електронен път на официалните електронни адреси на НАП, чрез използване на квалифициран електронен подпис."

Хубав ден на всички!
....като продължителността на работната седмица не може да надвишава 56 часа...
няма значение от понеделник ли започва или от сряда при СИРВ
 ...Учудвам се че Ви казват такова нещо...При мен са 6 р.д. 1 почивен...като за периода не надвишават общоприетите работни дни...и през два месеца сме на проверка...не е имало проблем...
Правите графиците така ,че да няма повече от 56ч,ако ще почива на всеки 5 дни защо да е на сумирано?
Чл. 142. от КТ
(4) (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г., доп. - ДВ, бр. 52 от 2004 г., в сила от 01.08.2004 г.) Максималната
продължителност на работна смяна при сумирано изчисляване на работното време може да бъде до 12 часа,
като продължителността на работната седмица не може да надвишава 56 часа, а за работниците и служителите с намалено работно време - до 1 час над намаленото им работно време.
Междудневна почивка
Чл. 152. (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) Работникът или служителят има право на непрекъсната междудневна почивка, която не може да бъде по-малко от 12 часа.
От СТМ ми казват ,че е достатъчна оценката на риска и предписанията които имаме и не е необходимо предписание за конкретния случай.
Благодаря !
Здравейте,
въпросът ми е може ли да се ползва ДК за закупени лекарства за фирмена аптечка и диоптрични очила на служител/работещ на компютър/,закупени с фактура след преглед и рецепта от специалист и необходимо ли е да се плати данък за социални разходи?
Ще съм благодарна ако някой сподели ,как третира тия разходи.
Хубав ден на всички!