Ама и без да я посочвам,все ще дойде момент да я видят-че тя боде очите.
И тъй като аз непрестанно дудна за това,скоро бизнесдамата ми кзва,че й били казали,че счетоводителката трябвало да я сложи/сумата/ някъде в дебита.
Другите счетоводители така правило.Че тя си е в дебита! Казвам й дай някакви документи,че да вземем и кредит. :blink: Не знам да се смея или да зарева направо.

Поздрави,
Късно се включвам, но какво разбирам аз под това "счетоводителката е трябвало да я сложи някъде в дебита". :) Предполагам, че става въпрос не за дебита, а за актива. Масово се споделя мнението, че е много по-добре в счетоводния баланс да се показва големи вземания, отколкото голяма каса. Доста счетита взимат 498/501 преди приключване (с дата 30.12.2014) и обратната статия на 05.01.2015 година.
Не успях да си редактирам мнението, затова публикувам отново с корекциите.

Определено, на Николайчо му е малко наказанието... Не искам да злобея, но така му се пада, защото е противно, високопарно и отвратително същество! По една глоба, дори в минимален размер, за всяка от заверените от него фирми кредитополучатели, не би била зле!
А от КПМГ съм МНОГО разочарован. Потвърждава се впечатлението, че одитите си вървят "проформа", заверява се на килограм и реално почти нищо не се проверява... Както се казва, "затваряме си очите или не проверяваме, но заверяваме,  а вие си плащате за заверката хубавичко". Всички са доволни, докато някой не изгърми. В случая, КТБ. И оттук какъв имидж си самоизгради КМПГ? Ако им бях клиент, щях да ги сменя ВЕДНАГА. Слава богу, не съм! Неприятното е обаче, че това голямо дружество в крайна сметка става съучастник в цялата измамна схема. Чрез одита на КТБ КМПГ прикрива реалното положение на нещата в това подобие на банка и свързаните с нея физиономии и дружества. Така лепва много мръсно петно не само върху собственото си име, но и върху това на управляващите, представляващите го и на работещите в него хора.