Изплатено е. Дадох го като пример по какъв начин би трябвало да се изплати, защото имаме спор. Аз се опитвам да обясня, както е навсякъде да се плати само за понеделник, вторник,сряда и четвъртък(30,1,2 и 3.05). И други ТРЗ колеги са на същото мнение, но търсех и по-далечни мнения в страната. Става въпрос, че като си е пуснал отпуск за 4-ти(петък), не би следвало да се изплати и за събота и неделя. Моля за мнения.
Здравейте! Темата е доста стара, но се надявам някой да ми обърне внимание. Имам следния казус относно домашното дежурство и ще дам конкретен пример:
Лице, което е включено в график за домашно дежурство в периода от 30,04,2018-07,05,2018г., излиза в отпуск от 04,05,2018г. (5,6 и 7.05 са почивни дни). За кой период се начислява домашното дежурство?
Здравейте! Искам да попитам за работник, който работи на смени (смени3*8часа и 48ч почивка между смените). Може ли да започне работа при втори работодател и при какви условия?
   имам 34г. и 6м. трудов стаж, като 9г. съм бил шофьор снабдител, 15г. - домакин и управител на стол, 6г. - работник по ремонт и поддръжка в Професионална гимназия по ядрена енергетика. Постъпих на работа в Напоителни системи на длъжност работник поддръжка на хидротехнически съоръжения. Интересува ме дали трябва да ми бъде изплащан клас прослужено
При 34г. и 6м. трудов стаж, като 9г. - шофьор снабдител, 15г. - домакин и управител на стол и 6г.- работник по ремонт и поддръжка в ПГЯЕ. Постъпил на работа в Напоителни системи на длъжност работник поддръжка на хидротехнически съоражения. Трябва ли да бъде изплащан клас прослужено време за целия трудов стаж или само за годините в Напоителни системи.
Здравейте! Нова съм в сайта, но е доста интересен и от него човек може да научи много.
Моят въпрос е: Трябва ли, когато един човек е инвалид, да му се удържа ДДФЛ?