Благодаря Ви много ....значи през това време ще си  внасям сама осигуровките и мога да го правя нищо че нямам фирма нали ? Защотопрочетох в нета че не можело  :bow:
През февруари аз ще взема последното си обезщетение от борсата .....ако няколко дни преди да излияза болничен трябва да подпиша ТД което прави юни, какво става във времето в което нито съм на борсата нито на работа ? води ли се някъде като нещо това време ? и защо само няколко дни преди болничния е нужно да подпиша ТД ?
Добре, доколкото разбирам да речем 5 дни преди първия болничен ( 15юни )да ме назначат, а какво става с времето между февруари и 10 юни - дататата на назначението ми  ?
Кога по точно - ? С една дума между февруари и юли кога и какво точно да направя ? На калкулатора във страницата въвеждам данни само до февруари и ми смята за първата година обезщетението ?
Здравейте,
Искам да попитам за следния казус :
Имам 8 год трудов стаж без прекъсване до май 2013 съм осигуряване на макс за страната от май 2013 до февруари 2014 съм на борсата и получавам обезщетение. През това време забременях и термина ми е за юли 2014, та питането ми е какво да права и трябва ли да направя нещо между февруари 2014 и юли 2014 за да получа обезщетение за 1 година на майчинството ?
Благодаря предваритерлно