Благодаря много. Значи всичко е наред  :good:
Здравейте колеги, моля да ми отговорите на следният въпрос: Направих грешка поради това че неможах да си намеря регистъра с издадените фактури. Издадох инвойс и съответно фактура на клиент в Русия, с номер на инвойс/фактура тъй като ми е първи за 2014г със същата номерация на такъв който съм издала през 2013г. Моля кажете как да коригирам грешката? Това че са в различни години няма ли да е достатъчно да не правя корекция? Благодаря.
Много благодаря сега разбрах, именно данъчните периоди са от значение.  :blush: :good:
Много Благодаря, ще издам една цяла фактура. Ами старая се да съм до колкото може коректна спрямо изискванията на закона  :wink1:
Защото ако издам една обща фактура за цялата стойност на датата на която ми е последното плащане, то тогава ще съм прескочила тези пет дни за издаване на фактура от първото плащане. Оффф кажете???
Да но между първото и второто плащане имам седем дни, т.е не е ли редно за първото плащане да издам една фактура, а за второто след като вече са минали седем дни друга. Или една обща?
Здравейте колеги, писано е по темата, но не мога да се сетя как да го направя за да е най-точно. Става въпрос за една проформа фактура, която е за авансово предплатен наем по банков път. След като написах проформата, не ми преведоха цялата сума, а първото плащане беше след два дни, второто след пет а третото след седем, Моля кажете ми как да издам фактура - една или две. Знам, че до пед дни от превода трябва да издам фактура, но второто плащане е след седем??? Благодаря.