статистиката и годишния не пропускам! др седмица ще ходя да ги подавам! ДЕ тези закони да спазваха всички в тази държава.......еи мечтиии
Извинете ме ако не съм пуснал темата където трябва, но съм малко неадекватен от това което ми се случи. преди 2 години ме глобиха  200 лв на юридическото лице и 500 на фирмата ми собственика на фирмата съм аз ЕООД е. Замразил съм деиността на фирмата и не съм знаел че трябва да подавам данъчни декларации макар и нулеви! както и да е понесох си глобата. Днес добросъвестно отивам да си подам декларация за  за изминалата година, (отново нулева) защото не извършвам деиност и подаваики ми бланките ми казаха че съм закъснял. датата била до 31 март!!!!щях да припадна, това означава втора глоба. още нямам покана за връчване на акта, закъснял съм с 2 седмици, има ли начин да спася положението. работя на малка заплата и с 2рата глоба ми се трупат предполагам още 700 лв и общо ставам длъжник с 1400 и това е ако пак ми наложат минималните глоби. Но като 2ро нарушение може и да са повече?! Не съм укривал данъци,фирмата е със замразена деиност от началото на 2011 г!
Тъи като беше края на деня декларацията ще подам утре, т.е. утре би трябвало да ми връчат и акта. Днес само взех бланките!