Благодаря много!!!
Лек и хубав ден!!!
В предизвестие съм до 29.07.13г и същевременно съм и в болнични от 22.07.2013 и на 29.07.13 имам продължение на болничния.Правилно ли е прекратяването ми на трудовия договор след изтичане на предизвестието след като в тази дат съм в болничен?
Благодаря на отзовалите се !!!
Здравейте, аз искам да попитам от кой работодател /бившия или настоящия/се подава приложение 12 и в какъв срок. Благодаря отново!
Здравейте,назначена съм на 03.05.2011г на основание- безсрочен тд. по чл 67,ал1 т1. Може ли  да бъда освободена по  чл 328 т3.Ако имам право да бъда освободена по  този  член,работодателят как трябва да постъпи за да ме освободи по чл,328 т,3 .Каква е процедурата.Благодаря Ви предварително.
Здравейте в декларация за регистрация на СОЛ на реда Осигуряването ще се осъществява през идентификационен код..................Как во се пише? Благодаря предварително
а самата декларация на хартиен носител ли се подава. Има ли електронен вариант на декларация по чл.53. Благодаря предварително!
Искам да попитам дали със същата програма се прави и декларация по чл.53 приложение 3 за гледане на дете до 2г. Благодаря предварително.
Здравейте колеги,
Във връзка с новите промени в ЗДДС от 01.01.2012 как ще се облагат организираните пътувания в ЧУЖБИНА /ЕС/ и не в ЕС.
В случая са налице 2 туроператорски фирми, първата е основния доставчик на услугата / примерно пътуване в Италия с автобус/, а 2 туроператор се оказва посредник, който я продава на крайния клиент.
С каква данъчна ставка ще е фактурата от туроператор 1 към туроператор 2, и с каква данъчна ставка ще бъде фактурата , която туроператор 2 трябва да издаде на крайния клиент.
Така също трябва ли да се прави протокол върху маржа на фактурата издадена към крайния клиент.

Моля напишете и вашите мнения, те ще са от полза не само на мен, а и на други колеги.

Благодаря предварително!
да поправих си процента на Тзпб в картона на осигурителя и нещата се оправиха. А сега мога ли да попитам майка в платено майчинство как трябва да я отразя в декл 1 . Нали трябва да внася здравни 4,8 върху 420лв?
Здравейте! Имам  следния проблем: след като си обнових Д1 Д3 и Д6 започнах да правя декл.1 за месец декември и като стигнах до страницата с попълване на процентите за ДОО и ЗО не ме допуска да запиша за фонд ТЗПБ 0,7%и след като искам да отида на следваща страница ми изписва съобщението:има грешка в социалните осигуровки! Нищо не ми говори това защото има т.19 Сума за социалните разходи върху които се дължат осигурителни вноски. Аз не пиша нищо на тази точка защото нямам такива разходи.
Моля за помощ за да мога да си продължа попълването на декларация 1! Благодаря на отзовалите се!!!
Кога в декларация 6 се попълва 7.1 и 8.1 Благодаря на отзовалите се?
Има и друг трудов договор.При това положение трябва ли да внася здравни осигуровки?
ще работи 5 дни по два часа.
Какви осигуровки трябва да внася работник с трудов договор на 2часа