Пълномощно - свободен текст
 Долуподписаният /та ........................ ................
 Упълномощавам ,
Лицето.................. ........................ ........., да ме представлява пред ТД на НАП  -  офис гр.------------
 с правата да подписва и подава   Заявление за ползване на електронни услуги , чрез персонален идентификационен код / ПИК/ , както и заявявам  да получи актовете ,свързани с издаването на персоналния ми идентификационен код.
Предварително да е попълнено заявлението,  за по лесно пред НАП.
Би  било хубаво да Ви назначат на работа с 1 000 лв заплата  и трудовият договор да е за неопрелено време ,имате необходимия стаж .
След като има дублиране на декл. обр.6 - се подава в НАП заявление  в свободен текст  и нова декл. обр. 6  с код корекция попълнена с  всички данни.
Да , наистина  смяната на управител е най-удачният вариант. Но може и да се направи промяна в дружествения договор , а именно , че двамата съдружници могат да управляват заедно или поотделно - това също е идея -хем законна , хем удачна . И по този начин и двамата могат да се осигурявят като самоосигуряващи се лица. За стажуване и дума не може да става.
Вижте дружествения договор, по принцип управителя , който  в момента  е регистриран в ТР не може  да назначи другия за стажант.В дружествения договор трябва да упоменато  как ще управляват заедно или поотделно и какви ще са правомощията на съдружниците.
Извинявам се за  пропуска- При промяне на адрес и седалище на фирмата ЕИК не променя
 1.При промяна на седалище на фирма ЕИК  променя.
 2. Промяната - в адреса на седалището задължително се вписва в ТР и ако сте упълномощена  може да подавате с електронен подпис.