Благодаря Ви много за помоща! Мисля, че ми стана ясно, това което не разбирах от КТ.


Не съм запозната какво ссе случва м/у фирмите...и двете са големи фирми и уж се обединиха... така всички знаем... въпроса е там, че се върнах наа работа по-рано единствено заради „имунитета” , защото малко или много за известно време тази длъжност ми е сигурна. И без това имах проблеми заради това, че съм бременна и сега искам да се информирам добре. Да попитам- при отказването  да подпиша нов договор със срок на изпитание 6 м., освобождаването ми на какво основание може да бъде?
А ако откажа да подпиша новия договор?
Ами длъжността ми е същата, но исккат да си извадя всички документи -свидетелство за съдимост, копие от диплома и лична карта, медицинско, трудова книжка (в моя случай ще е по служебеен път) и тн... Каазват,че ще е преназначаване, но имам съмнения, затова искаам да се информираам.
Здравейте,
Имам детенце на 1г. 6м. Върнах се на работа преди месец, прекъснах майчинство и получавам 50% обезщетение. Тази фирма в която работя,е купена от по-голяма, извършваща същата дейност. Налага се преназначение на същата позиция. Запозната съм с това, че имам защита от уволнение до навършване на 3год.възраст на детето, но в тази фирма, освен ако тя не фалира. Какво се случва при преназначаването ми в новата? Пада ли имунитета?