Здравейте! ЕТ подава ли декларация към ТР, ако през 2017г не е осъществявал дейност?
Тоест ще трябва ли да подава някаква информация от фирмата или ГДД за облагане на доходите на ФЛ е достатъчна за ГД? И отделно фирмата, с която е сключила ГД като ФЛ си подава декларация на всяко тримесечие.
Здравейте! Въпросът ми може да е елементарен, но нещо взех да се обърквам, за което предварително се извинявам!
Лице собственик на ЕООД, осигурява се като СОЛ, в същото време е и на трудов договор в фирма "А" ,  може ли да сключи и граждански договор с трета фирма? Това ще има ли отражение върху неговата лична фирма?
Благодаря!
Благодаря за отговорите. Притесняваме факта, че всеки месец подаваме Д1 за ЗО, да не и прекратят майчинството.
Здравейте!
Имам въпрос относно ЗП, който през 2016г е в отпуск за бременност и раждане на осн. чл. 50 и 51 от КСО за дните до 410 ден.  През това време не е осъществявана дейност, няма приходи от субсидии и не знам каква ГДД да подам. С нулеви стойности ли, моля някой ако е имал такъв случай да помогне!
Благодаря!
Здравейте! И аз искам да Ви попитам нещо, относно осигуряването на председателя и членовете в сдружение с нестопанска цел, има ли нещо по особено при тях? Благодаря!
Здравейте! Имам въпрос относно Сдружение с нестопанска цел  , което ще извършва и стопанска дейност: Може ли управителя да се осигурява като СОЛ, а членовете на сдружението на какво основание да се осигуряват и те? Благодаря!
Здравейте! Има един въпрос относно това, каква производствена характеристика подавате за ТЕЛК, в случай че лицето е СОЛ? Необходими ли са услугите на СТМ?
Благодаря!