Благодаря за бързия отговор. Независимо, че общо часовете по двата тр.договора ще надхвърлят 48 часа на седмица, така ли? Стига разбира се вторият тр.договор на 6 часа да бъде по чл.111 нали? Освен да ги информирам за първият си трудов договор, друга документация на новия работодател трябва ли да предоставя?
Здравейте, малко предистория. През 2015 год. ми бе прекратен трудовият договор, след като работодателят ми разбра, че съм бременна. Бях назначена фиктивно в друга фирма. В момента съм в отпуск за отгл.на дете до 2 години. Налага ми се да си намеря истинска работа, намерих такава на 6 часа. Новият работодател обаче е коректен (едни от малкото в БГ) и ще ме назначи на 6 часов трудов договор, без да прави каквито и да е компромиси. Детето ще навърши 2 год.през февруари 2018г., не беше прието на ясла, съответно за него се грижи детегледачка. Какъв е варианта да получавам пълното майчинство и въобще има ли такъв начин, защото все пак сумата ще ми покрива половината част от разхода за детегледачката. Благодаря!
Здравейте, малко предистория. През 2015 год. ми бе прекратен трудовият договор, след като работодателят ми разбра, че съм бременна. Бях назначена фиктивно в друга фирма. В момента съм в отпуск за отгл.на дете до 2 години. Налага ми се да си намеря истинска работа, намерих такава на 6 часа. Новият работодател обаче е коректен (едни от малкото в БГ) и ще ме назначи на 6 часов трудов договор, без да прави каквито и да е компромиси. Детето ще навърши 2 год.през февруари 2018г., не беше прието на ясла, съответно за него се грижи детегледачка. Какъв е варианта да получавам пълното майчинство и въобще има ли такъв начин, защото все пак сумата ще ми покрива половината част от разхода за детеглидачката. Благодаря!