Кажете ми към кого трябва да се обърнем, разполагаме със вс.док. Защото от ГРАО не са на това мнение, което ми казвате.Те казват, че жената и децата от другия мъж трябвя да фигурират в УН, защото и те са били наследници. Казват ми,че те са били длъжни да ги отразят в УН, а вече юл нотариусът да решат кой какво наследява.
децата от другия мъж нямат право на нивите, нивите ги наследява бабата, която е дете на починалия, който наследява майка си и баща си.
А ТРЯБВА ЛИ ДА ФИГУРИРАТ в УдосТовереНието 3те деца от другия мъж? От ГРАО казват, че трябва. Казват,че те също са наследници на този дял. От една година спорим не ни издават.....
Синът "Л" умира преди дядо "х", жената "А" не е жива. Само нейните деца от първия и втория и мъж са живи
Здравейте!
Не знам темата дали е за тука, извинете ме...
Имаме проблеми с издаването на удостоверение за наследници. Моля, знаещите помагайте! Баба ми "Z" иска нивите осанали и от дядо "X" ...дядо Х има син Л. той, който има жена А. Те двамата имат дете, която е баба ми Z. Лицето Л. умира жена му вдовица се жени повторно и от друг ражда 3 деца...ВЪПРОСЪТ Е тези три деца трябва ли да се пишат в удостоверението,те: жената А. и 3те и деца от друг мъж НаюслЕдНиЦи ЛИ са на тази нива от дядо Х?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Здравейте,
работя в община като технически сътрудник. Трудовият ми договор е СРОЧЕН,(който го подновяваха всяка година)последно беше до 31.12.2019г.
На 16.06.2019г подадох заявление-декларация за отглеждане на дете до 1г.възраст по чл.50 и 51 получавам обещетение. Днес ми се обадиха и казаха, че когато съм в майчинсто не може да се поднови тд и те днес разбрали от НОИ :blink:. Та въпросите ми са следните: вярно ли е това, което ми казват, ще продължавам ли да получавам обещетение за оставащите до края на заявлението трите месеца-януари,февруари,март? Какво мога да направя за да продължа да получавам до 17.03.2020 (пр.ако си платя ЗО) и след това за отглеждане на дете до 2г.възраст? :noexpression: