bobo благодаря за изчерпателният отговор!
Правилно ме разбрахте!Но тя може би ще поиска платен отпуск след като изтече болничният.В момента е в болнични,явно не иска да се връща на работа,но защо така проточва нещата.
Каква ѝ е мисълта се чудя???
Има право на платен отпуск,но след като не се е появила и ден на работа????Там е въпроса!В деня,когато трябваше да е на работа,тя изпрати болничен по баща си.
Защото вече си е взела неплатен 30 дни с право на стаж,останалият е без право на стаж
Здравейте имам следният случай:

Учителка в майчинство,след което директора ѝ позволява неплатен отпуск 1 год(без право на стаж).В деня ,в който трябваше да е на работа след неплатения си пусна болничен.сега след като няма нито един работен ден след майчинството и неплатения- има ли право на платен отпуск?
Защото незнам вече какво да очаквам от тази жена като и свърши болничния след три дни.
Здравейте,получихме писмо от МОН,че трябва да върнем сума-непреки разходи по проект”Образование за утрешният ден”,но пари по този проект няма и трябва да се плати от бюджета.(тогава не съм била аз счетоводител)
Как ще стане осчетоводяването?
Някой спомена -не верифициран разход,но как точно?
Здравейте,имаме следния казус:Получихме писмо ,че трябва да върнем сума на МОН по НП”Образование за утрешния ден”,но трябва да върна сумата от бюджета,понеже сме на нула в НП.Как ще стане осчетоводяването.Някой сблъсквал ли се е ?