Много въпроси :) И трябва много да се обяснява.
ООДто няма ли счетоводител когото да попитате?
Към момента няма счетоводител
В този случай, като самоосигуряващ се на свободна професия какви осигуровки ще дължа? Сумират ли двете или избирам по-високата? Веднъж годишно ли се подава декларацията?
Малко несвързано го обясних. Търговията ще е само през  онлайн магазина и с ППП. За услугите може ли да се мине през форма за заплащане/ бутон в уебсайта и плащане чрез изипей, ипей или подобна онлайн разплащателна система? В случая ще е нужен ли касов апарат?
Здравейте, съдружник и управител съм на ООД. Интересува ме, като управител с ТД на ООД имам ли право да упражнявам и свободна професия паралелно с ТД на управител?
Имам регистрирано ООД, ще се занимавам с онлайн сервиз и магазин в сферата на търговията и услугите, като търговията ще бъде през електронния магазин с доставки чрез Еконт и Спиди, а услугите ще бъдат през онлайн сервиза( консултантска и ремонтна дейност, изграждане на онлайн магазин, СЕО оптимизация и други). Въпросът ми е фирмата ми трябва ли да мине по ДДС и трябва ли ми касов апарат за услугите, тъй като за магазина Еконт и Спиди предоставят такива?