това е възможно да стане.
За съжаление няма как да стане. По закон прехвърлянето на майчинството може да стане след първата годинка на детето и задължително лицето на което искате да го прехвърлите трябва да работи на трудов договор.
можете да си я освободите по чл.71 от КТ без проблеми.
Здравейте колеги,
възникна ми следния казус. Имам една швейцарска гражданка/трудоустроена в Швейцария, което според техните закони не и дава право да има фирма/, която иска да си отвори фирма в България.Като няма намерение да пребивава постоянно в България. В този случай според вас трябва ли да внася тук осигуровки като самоосигуряваща се  ?

Благодаря ви предварително
Здравейте,
имам следния казус за едно лице по ДУК. В договора на лицето е посочено,че възнаграждението се определя въз основа на финансовите резултати на фирмата или постигнати резултати на лицето, като са фиксирали сума до 3000 лв. на година. Т.е може да получи сума за 2012г. от 0 до 3000 лв. Според вас би ли следвало на лицето да се начислява месечно възнаграждение.
Аз съм на мнение,че в КСО много точно е написано,че следва да се правят месечни начисление без значение дали е определено месечно възнаграждение или не,но все пак искам да видя и други мнения.

Благодаря предварително!!!