Здравейте, във фирмата, която започнах работа на скоро има климатик, който по САП още не е амортизиран /балансовата стойност е 32,00 лв./, но не е така и в ДАП, където балансовата стойност вече е на -97,00 лв. Следва ли да го отпиша от ДАП?
Благодаря за отговорите! Само нещо уточняващо - ако ползвам платен отпуск след като съм получавала обезщетение 2-3 месеца за гледане на дете до 2 години, и след отпуска застъпя с болничен обезщетението за бременност и раждане в мой ущърб ли ще е? Благодаря!
Здравейте, ще се радвам ако някой ми отговори на въпросите. Съжалявам ако ви се сторят глупави!
През периода на отпуска за отглеждане на дете до 2 годишна възраст ще изляза по бременност и раждане за второто ми дете.
Възможно ли е да се запази 100% обезщетение /340,00 лв./ за първото дете ако прехвърля правото на отпуск за отглеждането до 2 год. на таткото, а аз изляза в отпуск за бременност и раждане?
Какви документи следва да бъдат подадени и кога - още с получаването на първия болничен за 45 дни ли?! А ако се върна на работа преди болничния си и изляза в платен отпуск до получаването на първия болничен как ще се отрази това на обезщетението ми за второто дете /отново ли ще бъде като първото/? Благодаря ви много :)