Много Ви благодаря за помощта!
Моля, да ми помогнете-на някой случвало ли му се е изписване на следната грешка при подаване на болнични към НОИ -"Файлът не е записан
Несъответствие между вида на задълженото лице и стойността във файла". Подавам след уведомително писмо за упълномощаване, декларирано в НОИ.
Здравейте! Днес се явих на конкурс за работа,там бяхме 6  бр. кандидати,одобриха пенсионер.Мисля,че при наличие на не пенсионирани кандидати,те са с предимство,не зависимо от крайното класиране.Ще ме подсетите ли кой е нормативният акт за това.Благодаря Ви предварително !
Не съм,но за да мога да си изтегля трябва да напиша начин на плащане.
последният сайт е платен
Здравейте!Можете ли да ми кажете някакъв сайт за безплатна програмка за попълване на платежни за НАП.До сега използвах на трокс,но тази година е още по неразбираема програмата им от предната година.Търся друга.Предварително благодаря за отговорите !!!
Значи до края месец март 2013 г. подаваме Декларация по чл.55 за периода 12.2012-28.02.2013 г.,защото през този период ще платим данъка за 12.1 и 2 месец т.т едно тримесечие-3 данъка.Така ли излиза на практика,че нещо много се обърках?