Здравейте, ситуацията е следната: фирма за продажба на цветя ще участва в изложение за 3 дена. Следва ли да закупи отделен касов апарат за участието и възможно ли е да ползва този от магазина, а в магазина да издава касови бележки през съответния период? Моля ако има някакво конкретно становище на НАП, защото за клиента § 1, т. 41 от ДР на ЗДДС „търговски обект” и съответно чл.25 и чл.26 от Наредба Н-18, не са достатъчни като доводи и е безумие да купува втори касов апарат за 3 дена в годината. Благодаря предварително!
Благодаря и само да попитам пълномощното нотариално заверено ли трябва да е и аз видях следния текст на пълномощно и всъщност долуподписания и упълномощения ще са едно и също лице като данни, само фирмите ще са различни. Благодаря предварително!
И последен въпрос на мястото където се избира
Качество на заявителя 
търговец 
адвокат с изрично пълномощно 
съставител на финансовите отчети 
прокурист 
друго лице в предвидените по закон случаи
какво трябва да избера, "друго лице в предвидените по закона случаи"
Много Ви благодаря!
 
П Ъ Л Н О М О Щ  Н О


Долуподписания………………………, ЕГН………………… ЛК………………..,в качеството си на управител на………………………..,със седалище и адрес на управление: гр.София,………………….. , вписано в АВ –ТР с ЕИК……………….


УПЪЛНОМОЩАВАМ:
………………………, ЕГН………………… ЛК………………..,в качеството си на управител на………………………..,със седалище и адрес на управление: гр.София,………………….. , вписано в АВ –ТР с ЕИК………………. служебен телефон: 02/………………

СЪС СЛЕДНИТЕ ПРАВА:

Да ме представлява пред Агенция по вписванията –Търговски регистър и да заяви обявяването  в ТР на ГФО  на……………………., с всички изискуеми документи.



Упълномощител: ………………….
      (………………………….) 
Здравейте, казуса ми е следния ЕТ има ел.подпис и през 2013г. собственика си прави ЕООД. Мога ли с подписа на ЕТ да подам ГФО на ЕООД - то? Собственика е един и същ и той е титуляр на ел.подпис. Благодаря предварително!