Трябват ми УП2и УП3 от фирма РАМЗЕС БГ ООД .Искат ми ги от пенсионното - ще пенсионират баща ми по болест.Оказа се , че от въпросната фирма вече няма и следа в града където баща ми е работил  на морето.Намирам седалище и телефони в София.На телефоните никой не отговаря вече цяла седмица , което ме води до мисълта ,че е възможно тази фирма или да е сменила телефони или вече да я няма.Та въпроса ми е -Мога ли по някакъв начин да си набавя документите ако да речем фирмата вече е закрита?
от пенсионното получих писмо че трябва да представя тези документи и ..... Ако в тримесечен срок от получаване на настоящето писмо не представите исканите редовни документи и не бъдат отстранени неизправностите по заявлението,ще се произнесем на основание чл.1,ал.5 от НПОС-" длъжностното лице,на което е възложено ръководството по пенсионното осигуряване,издава разпореждане въз основа на наличните редовни документи,а при необходимост и на данните от персоналния регистър на осигурените лица".
И това не мога да разбера.Значи ли ,че окончателно ще му откажат пенсия?То не стига че ,човека бере душа ами и розсипаха да го разкарват за разните му бележчици.