Актуализирам като поисквам от SOS код, въвеждам го, и тн. Не ми трябва помощ четене на форума как става.

Аз говоря за 2014. С 2015 тепърва предстои да се борим /като стана на въпрос-Делта про да се осмеля ли да я актуализирам, или да чета и претеглям още. ДДС за януари 2015 през програмата на НАП ли да се ориентираме да го подаваме?

Въпросите ми не са злонамерени. Тази нагласа "има и по-зле от нас" не мисля че помага-нито на вас, нито на потребителите.

И за финал-значи все пак, в някакъв момент, този въпрос с корекциите трябва да бъде решен, нали???
До към края на годината примерно :) Демек, не е съвсем лишено от смисъл питането ми???
Поне се мисли в тази насока?
Т.е., за вас е нещо нормално това да бъде така :)
Сериозно, случвало ли се е досега?? Работя с програмата от няколко години, но при все глупости и недоразумения, които съм виждала, това наистина надмина всички очаквания. Вярвате, че на никоя фирма през тази година няма да се наложи никаква корекция по декларациите?

Кой доколко професионално продхожда към работата и клиентите си е интересна тема.
Аз напр. се учудвам, че Микроинвест очаква от МЕН като клиент да влизам във форума?! за да разбирам важни промени, които предстоят...А в мейлинг листа да получавам рекламни глупости. Просто като идея-някои фирми изпращат по-важната информация на клиентите си директно, на имейл, а не очакват те да влязат и да я потърсят.

Продължавам да смятам, че няма друга фирма, която да е направила тази глупост с декларациите. Попитах вече поне 5. И отговорът е един-че за съответния период, програмата ще формира декларация в коректния формат.
Предпочитам да бъда във връзка директно с доставчика, вместо да ровя по форуми кой какво е казал по даден въпрос.
Това тук и сега е изключение - така, за довиждане да си излея впечатленията-биха могли да послужат и като идеи, при добро желание :)
Кои от "старите" продукти се поддържат и предоставят безплатно???
Защото правя отчаяни опити до момента да се снабдя с продукт който да обработи данни за Д 1 и Д6 за декември 2014, и получавам отговори че трябва да отменя актуализацията/да мина на предишна версия/ което пък евентуално става само на място в Микроинвест, защото нямам Архи Про - и съм на все същата задънена улица.
Предлаганите като безплатни продукти са 32 бита, и не могат да се стартират на никой от 4-е компютри, с които разполагаме.

Да не отварям въпроса, как така 2014 г.е приключена, и до момента няма яснота как ще станат евентуални корекции на месеците от 2014???
Безумно е просто. Търся друга програма, предавам се вече - борбата с Микроинвест става все по-неравна за мен...
Но няма друга фирма, която да съм питала, и която да е направила тази глупост, да е "блокирала" по този начин 2014-а.