Извършваме продажби чрез електронен магазин /E MAG/  трябва ли да подаваме информация за това  до 29 март 2019 г. По смисъла ЗДДС и Наредба Н–18 "електронен магазин" ли сме?
Как да се организира отчитането на отработеното време на два трудови договора по 6 часа /основен+2-ри трудов договор/.Въведено е СИРВ по двата трудови договора на 1 месец. Възможно ли е да се състави график по допълнителния договор  понеделник-петък от 8 ч до 14,30 / 5 дни по 6 часа/.  Премерен график по основния трудов договор понеделник - петък 15,00 ч до 20,00 ч + събота от 9 до 14,30 ч /6 дни по 5 часа/.Реално по единият ще се работи събота и неделя както и дистанционно вечер.Работното място е при различни работодатели. Целта е да се трупа висок осигурителен доход. Моля ако има практика да бъде споделена
Декларация в НСИ- моля за уточнение
През 2017 год единственото действие за фирмата са изплатени дивиденти на управителя , за намаляване на касовата наличност.През 2018 год ще се пусне декларация по чл 55 за  дължимия данък. Освен публикуване в Търг. регистър други декларации ще има ли? Изменението е само на париченият поток.