Благодаря ! Не ,не съм по ЗДДС !  Фирмата на която съм пуснал фактурата е регистрирана по ЗДДС .Фактурата е без касов бон, защото парите са преведени по банкова сметка !!
Да попитам и аз - имам регистрирано ЕООД на което съм пуснал декларация за прекратяване на дейност от м . август 2014 ! От тогава не си плащам и осигуровките ! Наложи се обаче, за да получа едни пари да издам фактура на друга фирма  на 7 -ми август 2014 , т.е 7 дни след като фирмата е спряна от дейснот !  Парите вече са преведени по фирмената сметка на ЕООД-то . Ще дължа ли данък за тези пари и може ли да ме глобят затова ,че след като фирмата е прекратила дейснот има издадена фактура ???? Или да късам копието на фактурата  от кочана  и "ни лук ял , ни на лук мирисал :) "  ??? Благодаря !!!
Много Ви благодаря ! Направих изчисленията и се оказа че ще вземе около + 1000лв за целия период !  Което не е оправдано ! За 1000лв отгоре не си струва ! Е това е разбира се ако съм смятал правилно ! за 600лв чиста заплата на която мисля да я осигуря  целия разход ще  е още 247 лв.месечно ! т.е. брутната заплата ще е 847лв !
Здравейте  !За да не пускам друга тема ще попитам тук ! Жена ми е осигурена на 360лв. ползвах калкулатора на Вашия сайт и се оказа че по време на майчинството ще и изплащат около 300лв месечно ! Има ли смисъл да я осигурявам в друга фирма на по всисока заплата ? И изобщо ще има ли някаква полза от това след като до раждането остават 8 месеца ? Мислех си за допълнителни осигуровки върху 600лв. Какво ще стане ако тези 8 месеца и внасям осигуровки върху тази заплата ? Благодаря !