подавам д1 само за лицето което ще корег. и д6 с код к на всички
Здравейте! Имам нужда от вашата помощ.
Трябва да направя корекция на д1 само за едно лице за месец март 2015г.
направила съм д1 с код кор за това лице. Когато ги подадох към нап на протокола които ми върнаха пише , че липсва или е отхвърлена д6.Трябва ли да подавам д6 след като сумите са с намаление. Как да постъпя!!!!.
Не мога да инсталирам дек. чл.50 с бар код от страницата но нап.Има ли при друг такъв проблем.След като го свалих на моят компютър има сома указания и файл в PDF.Миналата година го попълвах и нямаше никакъв проблем.Не знам къде бъркам.
Нашата фирма е закупила земеделска земя през 2014г.Сега трябва да ги подам в справка по чл.73, но незнам какъв код да сложа.
Инсталирах новата декл. обр.1 6.И когато направих корекция на д1 в протокола не ми изписва , че е коригирана.
Ако някой има такъв проблем нека ми помогне.
Здравейте!
Искам да подам уведомление по чл.15 от ззбут.Имам ел. подпис.Като отворя е-услуги и вляза в сайта който е изписан ми иска пот. име и парола.Чета и виждам, че е необходимо да си направя регистрация в съот. рег. дирекция.Трябва да ходя да дирекцията?Помогнете ми.
Няма ли кой да помогне.
Вчера пуснах д1 и д6 на граждански д-р , но не ги приеха.Ще има ли проблем да ги подам от 1-25 фев. ,като пише в 7 дневен срок да се подадат верни данни.
Добро утро на всички.
Въпроса ми е следният защото направо се обърках.
Става въпрос за д1 и д6 на граждански д-р и трудови д-р.
Кога трябва да ги подам .Само осигуровките и само  данъка.
 Какъв период да напиша.
Благодаря!
Просто Вие сте върха.
Д1 и Д6 са за граждански договор.Само осигуровките.Толкова време съм ги подавала като съм писала датата на начисляване и изплащане, тава не се беше случвало.Д6 само за данъка го подавам следващият месец.
Добро утро на всички.
Моля да ми помогнете. Пуснах Д1 и Д 6 за м. декември на 16,01,2015г.
Като записах, че заплатите са начислени и изплатени на 16,01,15г.
Но получих протокол, че декларациите са отхвърлени поради нарушение на изискванията за едновременно подаване на Д1 и Д6.
Дек.6 ред 1/колона1/ Датата на изплащане/начисляване трябва да бъде последният календарен ден от месеца в поле 19.
До сега съм посочвала датата на която са начислени и изплатени.Никъде не прочетох за това изменение.
Благодаря Ви предварително.
Става въпрос за данъка от заплатите по трудови отношения за месец септември.Ние сме ги изплатили през месец октомври.Кога трябва да подам д6 само за данъка.По електронен път дали ще може
Здравейте приятели! Имам нужда от помощ.
Забравила съм да подам д6 за м. септември само за данъка.Мога ли да го подам пред м. декември.Ако не мога какво трябва да направя.
Благодаря Ви предварително.
Здравейте приятели имам нужда от съвет.Подадох документи в ТР. Вчера получих указания за изпълнение.Става въпрос, че съм объркала протокола от ОС като съм написала вместо член кооператори пълномощници. Поправих протокола  като написах член кооператори.Попълних заявление Ж1 и го качих в ТР. Правилно ли съм направила.
Здравейте! Искам да Ви помоля за помощ. Имаме закупена земя от член кооператори. Въпроса ми е с кои код трябва да ги подам.В справката  включвам само изплатената сума.Благодаря Ви предварително!
Здравейте приятели! Едно лице което е работило при нас през 2009 г. сега се явява на телк и от там му искат произ. характеристика.Аз иаим ли право да му я издавам след като не работи при нас от 2009г. 
Здравейте приятели имам нужда от помощ.Трябва да издам УП за три посл. години на лице което ще се пенсионира.УП-2 ли трябва да е или УП 14
Здравейте приятели моля за помощ! Ако някой има екселски вариант за 2013г. на годишен отчет за дейността на нефинансови предприятия, съставящи баланс. Благодаря Ви предварително.