Благодаря ви много!!!Не знаете какво успокоение е това за мен.Иначе щях да търся фирма да ме назначи,ама всеки се дърпа все едно няма аз да си давам парите за осигуровки.В кой град работите Mimoza? Питам ви,защото може да се обърна към вас за счетоводни услуги.
Моят казус е следния: собственичка съм на ЕООД и имам магазинче,в което си работя аз,т.е. няма други назначени. От 27-ми февруари трябва да изляза в болнични 45 дни преди термина. Замислям се също да изляза още от 1-ви февруари в болничен,тъй като не се чувствам добре.Проблемът е, че не мога да си позволя да взема чужд човек на работа и да плащам осигуровки и заплата,а и имам кандидат, който да вземе магазина под наем. Мога ли да си изляза в болнични,а после по майчинство без да продължи да работи магазина,но да не закривам фирмата,а само да си плащам осигуровките,здравните в случая?Дано съм обяснила ясно. Много ще ви бъда благодарна,ако ми помогнете,че направо не знам кой път да хващам вече.
Точно с този калкулатор си го изчислявам...Разбрах,че за периода без работа пиша 240 лв, т.е. МРЗ за 2010, а месеците, в които съм била на 4 часа-180 ли?Нали 180 е по-малко от МРЗ, но все пак си е за непълен работен ден, там последно какво да пиша?
Здравейте,
Терминът ми е 11 април 2011 год. В периода от 2 години, който се взема предвид имам няколко месеца без работа през 2010 и не ми стана ясно там като изчислявам на база МРЗ, тази за 2010 ли трябва да взема или сегашната МРЗ. И друг въпрос имам и няколко месеца пак от 2010, в които съм осигурявана на 4 часа 180 лв-там как ще се смятат?Благодаря предварително!!!