Попитах кое не става ясно, за да променя (ако се налага) текста във въпросния надпис. Не търсете друга причина и не ме предизвикайте с неуместни квалификации за тона ми.

Моля, ако публикувате теми, то да го правите в правилния раздел. Преместих тази тема в Раздел "ТРЗ и Осигуряване".

Съветвам Ви да прочете правилата на форума тук: http://www.kik-info.com/forum/index.php?topic=3.0. Моля, спазвайте ги, за да ни вървят гладко дискусиите.



Ок. Благодаря.
Може и здравни да дължи.
    Благодаря за отговора. Фирмата има печалба  6 хил. лв. През годината са внесени доо -43, дзпо 17 и здравни - 223 в тази сума влизат здравните върху болничните. На каква база да изчисля колко здравни дължи.
    Благодаря предварително
  Просто не съм обърнала внимание, за което моля за извинение.Но човек не съм убила нали? Да паравилата са за това , за се зпазват Защо този рязък тон?
  Здравейте, имам следния казус. Собственик на ЕТ цялата година -2013 е в болнични. Внасяни са само здравни за болничните. Фирмата е на печалба . В този случай само данък ли дължи ЕТ-то след  като  се  приспаднат внесените здравни осигуровки.
Благодаря
 Здравейте, имам следния въпрос: Програмата, с която работя не начислява автоматично клас при навършване на съответаната година. Ще бъде ли голяма грешка , ако в месец януари начисля класа на всички, независимо в кой месец в годината би трябвало да го направя?
Благодаря