Подадох, но не ми я приеха -"Декларацията не може да бъде приета, т.к. е подадена след срока определен в Наредба Н-8 от 2005г" това е отговора
Здравейте! Подала съм Д1 за месец април  2010г. в срок , но съм пропуснала , че декларацията не е приета. Сега само с писмо ли мога да подам Д1? Благодаря!
Благодаря!
Благодаря за бързия отговор, но тогава как?
Здравейте! Не съм на ясно с ДУК и искам да питам, собственик на две ЕООД, ще има работници и в двете фирми , смятам да се осигурява в едното ЕООД  като самоосигуряващ, а в другото ЕООД на трудов договор , като управител без да получава заплата. Може ли така да се осигурява собственика или не? Благодаря предварително !
Здравейте! . Заличаваме ЕТ регистриран по ДДС. На името на фирмата има закупен имот и сграда през 2001г. Трябва ли да ги продадем преди да заличим фирмата? Не съм на ясно , с молба към знаещите за помощ. Благодаря предварително!
Здравейте! Поемам нова фирма и откривам , че за 2010г. за изписани по - малко стоки. Данъците са платени.Какво мога да направя сега?
Ако може и аз да се включа. Аз съм подала уведомление за прекратяване на трудов договор, справката ми е върната и пише че е редовна. Днес реших да видя в справката на трудовите договори в стр. НАП договора стой непрекратен а са минал вече един месец от подаването. Грешката е при мен, но  справка е приета и това ме обърква. Трябва да подам с код корекция, въпроса ми е подлежа ли на санкция като минало толкова време от подаването на уведомлението? Благодаря!