Моля в дискусията да не участват работещи за "Плюс Минус"!
Не ми трябва европейска програма!
Трябва ми програма, която работи в България, съобразена с нашено законодателство!
В блога на "Плюс Минус" има достатъчно доказателства за нивото на програмата написани от потребителите, не смятам да ги копирам и тук!

Благодаря на P.G.H.R. за препоръката, ще разгледам програмата!
Здравейте колеги,
отдавна работя с Плюс Минус, но сега предстои кардинална смяна на версията, начина на работа и съответно цените на софтуера. Новата предлагана версия не е на "нужното ниво" и искам да разгледам и други софтуери, моля колеги да ми препоръчате към какво да се ориентирам. Необходим ми е многофирмен софтурер с разнородни дейности -търговия, производство, услуги и др, както и ТРЗ към него, с възможност за СИРВ, добър набор от справки и отчети.
Здравейте,
как ще се осигурява през 2014год.  едноличен собственик на ЕООД, полагащ личен труд /извършва услуги/ и е вписан като управител в Търговския регистър? Съответно ако: 1/ в  ДУК е посочено  възнаграждение на прага за длъжността; 2/ Ако в ДУК няма определено възнаграждение?

Въпроса ми е провокиран от промените в чл 4 от КСО:
Чл 4, ал. 1 т.7. (предишна т. 6 - ДВ, бр. 74 от 2002 г., в сила от 01.01.2003 г., доп. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 2012 г., в сила от 01.01.2013 г., изм. - ДВ, бр. 106 от 2013 г., в сила от 01.01.2014 г.) управителите и прокуристите на търговски дружества и на еднолични търговци и на техните клонове, членовете на съвети на директорите, на управителни и надзорни съвети и контрольорите на търговски дружества, синдиците и ликвидаторите, както и лицата, работещи по договори за управление на неперсонифицирани дружества;

Чл. 4, (3) (Обявена за противоконституционна по отношение на работещите пенсионери, включени в кръга на задължително осигурените лица по този законов текст - РКС, ДВ, бр. 55 от 2000 г.) Задължително осигурени за инвалидност поради общо заболяване за старост и за смърт са:
1. лицата, регистрирани като упражняващи свободна професия и/или занаятчийска дейност;
2. (доп. - ДВ, бр. 105 от 2006 г., в сила от 01.01.2007 г.) лицата, упражняващи трудова дейност като еднолични търговци, собственици или съдружници в търговски дружества и физическите лица - членове на неперсонифицирани дружества;

Предварително Благодаря!