Благодаря Ви много за ясните и изчерпателни отговори! Златни сте!
Желая всичко най-прекрасно! Лек и спокоен ден!
Но ако започна нова работа и не се получи и ми прекратят договора тази седмица и нещо която не съм работила ще пречи ли да се запиша на борсата
Имам предложение от друга фирма, ако започна и не се получи пак ще имам ли право да използвам борсата докато излезе нещо друго
Ако правилно Ви разбирам не мога да използва 8 месеца понеже договора е приключен по взаимно съгласие?
А ако изпусна срока какво се случва и как мога да използвам 8 месеца борса която се полага за стажа ми
Здравейте
Считано от 21 01 2015г ми е прекратен трудовия договор по взаимно съгласие. На 23 01 2015 започнах нова работа, но нещата не се получиха и ми казаха че ще ми заличат договора. Въпросът ми е при този случай имам ли право на борса и за колко време при положение че имам 8 г стаж.
Благодаря предварително!
Здравейте
На 22 10 2014 ми изтече майчинството, в момента използвам натрупалия се отпуск. Искам да напусна и да се запиша на борсата след изтичане на отпуска. По какъв начин може да ме освободят за да ползвам максимална борса?
Благодаря предварително!
Здравейте
Много благодаря за бързият отговор!
Приятна вечер
Здравейте
На 22,10,2014 ми изтича втората година от майчинството, по време на бременността бях в болнични и не можах да си използвам отпуската за 2012. Искам да попитам мога ли да я използвам след като ми изтече майчинството заедно с отпуската за двете години майчинство?
Благодаря предварително!!!